banner
Contactgegevens

Praktijk voor kinder- en jeugdpsychiatrie R. Bijkerk


Gezondheidscentrum Kruidentuin

Kruidentuin 5

2991 RK te Barendrecht

E-mail: info@kj-psychiatrie.nl

T: 06- 15 47 32 38

Kvk-nummer: 54 88 70 97

AGB-code praktijk: 03-95152

AGB-code persoonlijk: 03-068174

Aanmelden en Wachttijd

Wilt u voor de eerste keer een afspraak maken bij onze praktijk?

Wij vragen u om het aanmeldformulier in te vullen. Wanneer u het aanmeldformulier verzendt, krijgt u meteen een bevestiging per mail van ons. Mocht deze bevestiging onverhoopt uitblijven, graag even telefonisch contact met ons opnemen, dan is er ergens iets misgegaan in het mailverkeer.

Heeft u vragen en wilt u graag telefonisch contact, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn te bereiken (op werkdagen) op telefoonnummer 06-15 47 32 38 of u kunt ons mailen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het kan zijn dat wij uw oproep niet meteen kunnen beantwoorden, u kunt dan uw naam en telefoonnummer inspreken en wij zullen u op korte termijn terugbellen.

Wat is onze wachttijd?

Eerste mogelijkheid voor onderzoek is vanaf 1 februari as. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Na ontvangst van het aanmeldformulier zal eerst een gesprek worden ingepland met de kinder- en jeugdpychiater om een goede inschatting te kunnen maken van de hulp die nodig is. Vanuit dat gesprek zal een ondersteuningsplan worden opgesteld door onze praktijk of door het wijkteam (afhankelijk van de problematiek). Dit plan is nodig om de juiste hulp te bieden afgestemd op de client. Na het ondersteuningsplan wordt er een 'Zorgarrangement' aan gekoppeld. Pas vanaf dat moment treedt de vergoeding in werking en kan het onderzoek starten.