banner
Contactgegevens

Praktijk voor kinder- en jeugdpsychiatrie R. Bijkerk


Gezondheidscentrum Kruidentuin

Kruidentuin 5

2991 RK te Barendrecht

E-mail: info@kj-psychiatrie.nl

T: 06- 15 47 32 38

Kvk-nummer: 54 88 70 97

AGB-code praktijk: 03-95152

AGB-code persoonlijk: 03-068174

Over Ons


Reinoud Bijkerk

Mijn naam is Reinoud Bijkerk en ben vanaf 1 november 2011 gestart als vrijgevestigd kinder- en jeugdpsychiater in Barendrecht.

Na mijn studie Geneeskunde in Leiden ben ik op verschillende plaatsen en binnen uiteenlopende settingen werkzaam geweest binnen de psychiatrie alvorens de opleiding tot psychiater te gaan doen. Aansluitend heb ik mij verder gespecialiseerd tot kinder- en jeugdpsychiater. Vanaf 1995 ben ik werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie waar ik specifieke kennis en ervaring heb opgedaan in kinderen met leerstoornissen en bredere ontwikkelingsproblemen. Ik heb zowel kinderen die opgenomen zijn als kinderen in de thuissituatie behandeld. In deze omgeving ben ik werkzaam geweest bij De Hartelborgt (een Justitiele Jeugd Inrichting), Yulius (kinder- en jeugdpsychiatrisch centrum), het Delta Psychiatrisch Centrum, Lucertis (ambulante kinder- en jeugdpsychiatrie) en bij de Acute Dienst (kind/volwassenen).

Ik ben geregistreerd als arts/ psychiater en psychotherapeut in het BIG-register; Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) onder de nummers 59020419101 en 29020419116. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie.


Margaret Schouten

Mijn naam is Margaret Schouten en werk vanaf 1 november 2011 in de praktijk voor kinder- en jeugdpsychiatrie R. Bijkerk. Na het afronden van mijn HBO-opleiding Personeel & Organisatie ben ik in eerste instantie werkzaam geweest op P&O-gebied bij verschillende (GZ-) instellingen in deze regio.

Mijn rol in de praktijk is oa het coordineren van de acties rond de aanmeldingen/ behandelingen; fungeren als aanspreekpunt rond afspraken; telefonisch te woord staan van clienten/ collega's/ wijkteams.  

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Kruidentuin, Kruidentuin 5 te Barendrecht.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-15 47 32 38.